Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika barn leka bäst

Lika barn leka bäst

Ju längre ut från mitten desto färre möten
Teatern fortgår och svart och vitt möts i situationer
där alla har sina roller.

Uppvaknandet och genomskådandet tar dig ut i
från mitten till en plats som blir gränsöverskridande
och där inte så många möten är möjliga.

Du är inte längre intresserad av de roller du blir
tilldelad av andra. Du vill inte längre bli en spegling av
negativa projektioner där du får bära den smärta som
inte tillhör dig.

Var och en måste ta sitt ansvar och genomföra de förändringar
som helar det som skadats. Bryta mönster och ofta gå igenom
skärselden för rening och transformation.

Sanningen skapar inre frid och yttre glädje där du dansar livets
dans utan bojor. Du känner medkänsla och förståelse men
intar aldrig en roll där någon vill att du ska förnedras för att
bära de bördor som inte är dina.








Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-11 11:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2019-01-15

    ej medlem längre
BRAVO!

2019-01-11

    ej medlem längre
Ja, frihet under personligt ansvar för alla val och skapelser.
2019-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP