Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLICKAN PÅ ÄNGEN

 

Du sjöng en visa ömt

om flickan på ängen

klädd i sommarklänning

 

det var jag

 

som vilade i din famn

i stundens ögonblick

då världen utanför försvann

 

och det blev vi




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-01-12 18:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tack,min vän, för uppskattande ord.
Ha en fin kväll!
Kram
Elisabeth
2019-01-14

  Anya VIP
Så romantiskt. Blir glad över orden.
2019-01-14

  M.Eta
Småmysig text!
2019-01-13

  DavidM VIP
Skön, varm stämning i ett viktigt ögonblick, fina rader.
2019-01-13

  stig wikman
Ljuvliga rader
om kärlekens sötma.

KRAM Å APPLÅD.
2019-01-13

  Niliboy
Fint om kärleken den ljuva!
2019-01-13

  Fulbergarn
texten andas luft och värme
2019-01-12

  Feliaxel VIP
Finstämda rader
2019-01-12

    ej medlem längre
Kärlek och skön konst, kan det bli bättre? :-)
2019-01-12

  Öknens Ros VIP
andas ljuv kärlek.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP