Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där minnena stryker omkring



Som flertalet gånger förr

låta vindarna föra

tankturen köra utmed

lindarnas allé där

minnena stryker



omkring faluröda

som lyser och ryker

blir till återfunna

sägenomspunna

reminiscenser



innan den svart-

vit-illustrerade

alltigenom luft
-
konditionerade

drömmen tar vid




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-11 12:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP