Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De trasiga oss

 

Somliga bär sin unga själ
I en gammal kropp

Andra bär sin gammal själ
I en ung kropp

En evig ung själ alla öskar sig till
En evig ung kropp alla drömmer sig till

Ung men gammalt i själen
Gammalt men ung i själen

Ung men fysiskt sjukt
Gammalt men fysiskt friskt

En trasig själ kan ej repareras
En trasig kropp går aldrig att återskapas till friskt

En plundrat dröm är inte lika med en ny dröm
Ett jagad liv är inte lika med medmänsklig

Somlig är rädda att prata om hur stor trasig är de
Andra går öppet och släpper sig fria

Den trasiga jag
Den trasiga du

Den trasig oss
Den trasig vi

Ljuger INTE
Utan vill ut i den fria

Våga prata om hur stor är du trasig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-01-11 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP