Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv för framtiden

Hur ska människor kunna leva i fred om dom inte kan känna kärlek till sina medmänniskor
Att alltid tänka på sitt eget liv i stället för att se helheten där alla bidrar med sin del i uppbyggnaden av ett fredligt samhälle
Om alla hjälps åt får vi en värld där alla mår bra och modet jord börjar må bättre
Både människor,djur och natur i samklang
Ett önsketänkande är det men vi kanske kan hoppas på att det infrias någon gång
Att barn,barnbarn m.m. får en bättre värld att
leva i
Ett löfte kan jag ge
Jag kommer att göra det jag kan för en bättre framtid




Prosa av Feliaxel VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-11 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet. Tänk om fler resonerade så och gav samma löfte.
2019-01-18

  Anya VIP
Vilken fint löfte. Kloka ord här.
2019-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja göra sitt
bästa för sig
själv liksom sin
nästa, något som
alla kan testa...
2019-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärd text!
2019-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!

Vi bär framtiden i våra händer till kommande generationer, bör hållas varsamt!
2019-01-11

  ULJO
Du borde vara världens miljöminister. Du fattar vad saker och ting handlar om.
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP