Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oundvikliga

I en bädd av det oundvikliga
Ett liv tecknat i sorgens banor
Färger som sedan länge bleknat
Svartvita minnen som finns kvar

I en bädd av det oundvikliga
Några smärtsamma skrivna ord
Ett hjärta som var av guld
Långt innan det tappa sin glans

I en bädd av det oundvikliga
Det plågsamma lidandet
Alltid den starka i ett led
Kämpar glöd in i det sista

I en bädd av det oundvikliga
Alla minnen som svek
Så gammal och sliten
Ror du sakta bort från allt

I en bädd av det oundvikliga
Gener som lever vidare
Gamla tider, nytt utseende
Följer med i samma spår

I en bädd av det oundvikliga
Din glädje och din energi
Allting som rullar vidare
Gräset blir grönt på nytt




Fri vers av Lidde
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-11 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde