Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISSA SLUTAR JAG LÄSA

Vissa ska bara fräsa

Sådana slutar jag läsa

Vissa vill bara väsa

Sådana slutar jag läsa

 

Vissa är Satans adjunkter

Vissa söker angreppspunkter

Djävulens adjutanter

Kallhamrade drabanter

 

LARZ GUSTAFSSON 11/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-01-11 13:31



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant!
2019-01-12

    ej medlem längre
Bra bild av verkligheten!
2019-01-11

  Algotezza VIP
Rimmat - bra! Allitteration också!
Kan med fördel rappas. Med punkdunk.

Tänker på mina favoriter Fröding och Ferlin ännu en gång.
2019-01-11

  Kungskobran VIP
Drabanter med vassa kanter
är kverulanter
och bör undvikas

Fyndigt formulerat av dig


2019-01-11

  Kungskobran VIP
Drabanter med vassa kanter

2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP