Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns morgnar och så de där



när frukost blir lunch
en handfull nötter i förbifarten
när grannen tittar in
avbryter pysslet
skalet till en apelsin
ligger kvarglömd på bänken
nötter sommarens frysta bär
kurar bland yoghurten i skålen
när jag ställer in härligheten i kylen
efter en timma blankt skiljs vi åt
hon ville kolla hur jag mår
lugnade henne
jag har varit på G sen klockan 5
solen gläntar på sin gardin
Elvis sträcker ut sig i solkatternas paradis
pysslet med djuren
träning
ringer sambandscentralen
gud vare tack det finns expertis att rådfråga
fackspråk har sin egen terminologi
i stället för stå där med hakan utslagen
öppna munnen och fråga
så behåller vi balansen
då reser vi oss som en Tussilago
ur jorden

en helt underbar dag
dagen i dag









Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-11 13:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Humor är livsviktigt
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP