Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DuBetyddeNågotDå

Jag visste vad jag såg i dig,
jag visste hur jag kände.
( Jag vet det fortfarande )

Jag älskade dig.
Ja, jag gjorde det.
( Jag sket i vad dem andra sa )

Det var du som betydde något,
men jag berättade aldrig hur mitt hjärta brann för dig.
( Mitt hjärta stod i brand varenda
gång du kollade åt mitt håll )
Jag sa aldrig hur mycket du betydde för mig,
(Nej , jag sa ingenting)

Och ja, jag saknar dig
Ja
Ja
Ja

Fyfan vad dina ögon bankar sig in i mina,
likt en spik som hamras in i en träplanka.
( Exakt så )

Du kommer alltid betyda lite för mig,
kommer alltid minnas att jag en gång
höll i din hand.
( För det betydde något då )

Jag ber dig inte om något,
du behöver inte förstå.
(Men det gör ont att du valde hejdå
pågrund av att mina ord vart för få)

Ps. När orden väl hunnit ikapp,
är det försent att handen nå.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-01-11 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi