Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal vid sidan

 

ser in i ingenmansland

tomhet, tystnad

inte en skymt av

 

vill så innerligt gärna

få mina pulsars sång

vinna vägen fram

spaningens trollslända

tänjer tidens gummiband

 

hos det vidgade 

under en rotvälta

finner orden sitt rum

våra hjärtan får andas

lä från blåsten

vårt samtal glittrar

genomskinllighet

på trollsländevingar

 

 

 

.

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-11 14:17



Bookmark and Share


  i af apa
fastnar så vid; "hod det vidgade under en rotvälta". Orden stannar där som i en alldeles egen evighet.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg