Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/0hXuuNW4chqhZwg5TgOqCB?si=5-TtKyK4R2GawR_g-RZY3g


Göm dig inte

Jag har inte sovit på ett tag
Det börjar bli svårt att skilja natt från dag
Även jag har gjort mig skyldig till hit and run
(Babe, we've only just begun)
Trots allt så tror jag att vi kan

Ditt leende har en mörk underton
Som iskallt vatten strömmar under bron
Jag vill dra mina fingrar genom ditt hår
(More is more is more)
Du har tatuerat över dina sår

En tagg måste ha suttit där i ett annat liv
(I can see the scars)
Ett svart hål som är källan till ditt driv
(In between the stars)
Några lämnade också ärr i mig
(The ones who flew away)
Redo att ta fler när jag ser dig

Jag vet inte vem du skyddar ifrån vem
Men min längtan till dig är som längtan hem
Rymden är min allra närmsta vän
(I dream of you again)
Du ockuperar mina tankar än

Göm dig inte, göm dig inte
(Ta min hand)
Göm dig inte, göm dig inte
(Ta min hand)



Låten: https://open.spotify.com/track/0hXuuNW4chqhZwg5TgOqCB?si=5-TtKyK4R2GawR_g-RZY3g




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-11 15:38



Bookmark and Share


    saltycrackersmarabou
Fin låt. Fin text.
2019-03-09

  Femme Fatale
Jättefin låt och text =)
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP