Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över våra hjärtan

älska min själ  

 

tills stjärnor   följer och vakar   över oss 

 

gryning möter skymning  

 

där lyser kärlek

 

 

över våra hjärtan




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-11 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP