Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barnbarn


Freja

 

Freja min glada, min goda och fina
så glad att du kommit in i mitt liv
Önskar att bara bra saker blir dina
och att solen alltid över DIG ska skina.

Snart du fyller ett år tänk vad tiden går
hoppas dagen blir fin för dig lilla
att det ropas hurra och presenter du får
och att sakerna du kommer att gilla

Kram farmor....

(Copyright © Christin Lederman)

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-11 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP