Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefon ringer telefon telefon

 

 

 

 

Det ringer

telefon telefon

den gamla svarta

med sin nummerskiva

ringer igen

ringer

ja

puhelinlangat laulaa iloisesti

itkien

 

jag

står bland träden

innesluten omringad

av barrdoften fågelvingarna

alltid en samma vi

snöret uppspänt

mellanrum

mina

rentvådda underkläder

min solkiga

själ

 

jag svarar inte

är inte längre mig själv

kroppen faller

sakta isär

den

har stora sprickor redan

köper tågbiljett

skall resa

bort

från det fallande tornet

från det ragglande tyranniet

bort från självet

långt bort

 

livet hänger på ett snöre

jag är snöret

inte

kläderna eller träden

jag är skogen

inte

månen eller stjärnorna

jag är alltet och

allt är

-

jagaren

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-11 20:53

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här visar du prov på stark poetisk känsla. Dina bilder etsar sig kvar, ekot av en telefon som ingen svarar i, själen som hänger på linan, det fallande tornet. Och i slutet expanderar allt ut i universum. Orion remastered. :)
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP