Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BehöverDigNu(NuMerÄnNågonsin)

Jag orkar inte,
jag saknar dig.

Kan du inte förstå,
att jag har förlorat,
att jag har förlorat så mycket.
Kan du?
(För jag förstår ingenting)
Känns som att jag stått i tomhet ,
nu och alltid älskling.

Känns som alla glider ifrån mig min vän.
(Kan du hjälpa mig, jag glider ifrån mig själv
igen)

Jag har aldrig känt mig såhär,
att skriva detta skapar tårar i mina ögon.
(Hur går det för dig,
gråter du än?)

Jag orkar inte med alla andra mer.
(Snälla försvinn)
Jag vet jag inte betyder
något för dig längre.

Ps.Men jag behöver dej nu,
nu mer än någonsin.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-11 21:46



Bookmark and Share


  S~A •••
Starkt
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi