Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uteblivet möte

Kan man älska någon man aldrig mött?

Jag mötte inte dig

Du mötte inte mig




Fri vers av Astrantia
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-11 21:48



Bookmark and Share


    Bo Malte
jo...kanske...men ändå inte
2019-01-22

  bo.rackson
Så skör...
2019-01-18

  stormengudrun VIP
Fyndigt! :-)
2019-01-17

  Domenico VIP
En träffsäker och mångbottnad tanke!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Astrantia
Astrantia