Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste ge mig någonting

för att få någonting tillbaka
Om du ger mig din kärlek så är hat det sista som du får
Och sen spelar det ingen roll om du är vuxen en
eller en liten krabat
Så om du behöver min hjälp då, så ser du vart jag står
Jag står alldeles bredvid dig

Om du ger mig din tillgivenhet och respekt
så kommer jag för alltid att stå vid din sida
Och om någon sen försöker göra dig illa kommer jag
att finnas där och försvara din rätt
För aldrig att jag kommer låta någon få trampa på dig
så att du mår dåligt och börjar och lipa
För det är den person som jag är
Om någon bråkar med dem som jag älskar och håller av
så är det den eller de människorna som kommer
att få besvär
För då kommer jag att se till att den eller de personerna
också kommer att få må dåligt
De kommer också att få lida...

Du måste ge mig någonting!

Ken Cassel
11/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-11 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel