Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstråle... Önskar alla på poeter.se en underbart fin helg!


Trevlig helg med tjugondedagknut

 

nu ska vi kasta ut julen

skratta gott i dansen

följa traditionen 

 

vis ska snurra igång hjulen 

sedan ta den stora chansen

ta oss ända till slutstationen 

 

vi ska le även om dagen är mulen

rak i ryggen inte mellan benen ha svansen

leva klokt och ta kontroll över situationen

 

Trevlig helg

jag önskar dig verkligen

allt gott en människa kan behöva

för ännu ett gott levnadsår

här på vår underbara jord

 

mår du bra mår de dina bra 

det är så det skall va

och då mår jorden bra 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-11 22:06



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Tack för en god tillönskan så här i början på det nya året; och du tillönskas också ett gott nytt år !
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP