Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankkontor

förut
gick det att växla
några ord




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 330 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-01-11 22:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Suverän. Gillar verkligen dubbelheten med växla. här fick du in en femetta.
2019-01-14

  Gunnel Eriksson VIP
Nu går det inte att växla någonting.
D9n vers är underbar kritik mot
ett alltför rationaliserat bankväsende.
Allvar med humor.
2019-01-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Smart diktat! Som sagt, både humor och allvar i kortformat.
2019-01-12

  Per Drysén
Nu får man inte ens komma in
2019-01-12

    Mim
Haha! Både humor och allvar i denna text, det gick ju att växla pengar, och det är vad man förväntar sig, men sedan byter du ut pengar mot ord, så en förnäm twist där! Älskar det!
2019-01-12

  Öknens Ros VIP
Bankkontor stängt
Ingen växel
2019-01-12

  Staffan Nilsson
Det är kanske bara jag - men hur gick det akterut? ;)
2019-01-12

  Viksten
Klok iakttagelse
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson