Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om att vilja dö men att välja att överleva istället


Jag valde livet



Jag låg på en boll
men jag att rullade inte runt

Jag tittade på en väg
men jag la mig inte på den

Jag stod på en kant
men jag hoppade inte

Jag tog en näve piller
men jag svalde dem aldrig

Jag körde på en väg
men jag dejtade inte klippan

Jag ville dö
men jag valde livet




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite