Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råka tvinga dig

Jag vill att du ska se på mig igen
så som när du var kär
när du verkligen
menade det
Och inte behöva undra
om du någonsin såg på mig

Jag vill inte behöva undra om
du bara trodde på någonting för fort
för hårt?
för att det skulle kunna vara sant

Jag vill att du ska säga det
utan att jag
behöver fråga
för jag vill inte råka tvinga dig

Jag vill inte
behöva känna
att jag råkar tvinga dig till att försöka
vara kär




Fri vers av defectionem
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det går inte att tvinga någon att vara kär! Det är något jag bara vet ;)
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

defectionem