Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är evig men föremålen behöver inte växla hela tiden om vi bara tillåter oss att tillsammans få känna sinnesfriden ... - Gällde i januari 2013 när detta flöde tillkom och publicerades tidigare här men kärnan i budskapet saknar bäst före datum ...


För alltid är inte för evigt ...

... Men å andra sidan
innebär det ej
att jag inte vill dig
här och nu ...

Ty även om
din existens
i mitt liv
är relativt ny ...

... och det i sig
kan få mig att känna
en oro inom
vilken skulle kunna
få mig
att vilja välja att fly ...


... Fly från risken
att utsätta mig
för den potentiella
framtida möjligheten
att en dag förlora dig ...

... så har livet
hunnit lära mig
att rädslan i sig
är det som verkligen
borde vara det som
allra mest skrämmer mig ...

För alltid är ej för evigt
men det är ju det
som är så himlans bra ...

... för det är just den insikten

som får oss att ta vara på
varje liten stund vi får tillsammans
och att visa hur mycket
vi älskar, bryr oss om, tycker om
och behöver varandra ...

... varje dag!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-12 02:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man kan inte visa sin kärlek för ofta
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP