Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa nya dagar

Vaken i vargtimmen, igen
Drömmen som väckte mig
Ångesten som håller mig vaken
Jag ömsar skinn, lämnar det gamla som en skir påminnelse om vem jag var igår
Allt ska bli bättre nu
Jag ska bli bättre nu
Varför blir jag aldrig bättre?

Dagsljus genom springor, staden vaknar
Jag ligger kvar i sängen
Hudlös




Fri vers av Astrantia
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-12 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrantia
Astrantia