Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidens töckniga tecken


konstaterande12jan19

Fråga inte vart Sverige och världen är på väg: vi är där redan.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-12 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP