Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ ÄLSKADES SALIGHET

TVÅ ÄLSKADES SALIGHET

Långt från världens lögn och hyckleri..
Finns ett land för två
hjärtans harmoni...
Långt från världens våld
och brutalitet
Finns ett land för två
älskades salighet.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-12 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj