Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord



Det jag häller
i krukan

blir blomman
glad av




Prosa av Lars Gullberg
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-29 22:52



Bookmark and Share


  Jaseph
Och nästa dag
är blomman

fylld av en
väntan
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg