Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikers karisma

Jag är en person som direkt läser av politikers karisma

genom att höra deras utgjutningar, ilskna eller spefulla ansiktsuttryck

Sådana personer inger mig inget förtroende eller framtidsförtröstan

så de kommer aldrig att få någon röst från mig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-12 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP