Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta drömmar

Man kan ta på tystnaden
Orden behövs inte alltid
Kyssen från en främling
Något vackert som uppstår

Någon intill ditt bröst
Några ord viskade i örat
Smekningar runt din hals
Drömmarna så verkliga

Vaknar upp i en tom soffa
Hör tvns röst i natten
Samma sak som igår
Känner ensamhetens boja

Böcker går samma tecken
Någon finns för oss alla
Om det skulle va en tröst
Tvn går varm i nattens timmar







Fri vers av Lidde
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-12 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde