Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrummet inom och utom oss

Den tysta fågeln 

Det kompakta tomrummet 

Så fullt av gemensam ensamhet

Bortavaron 

Skriket inom ekar

Tystnaden utanför är total

Ingen vågar se verkligheten 

Rärdslan följer med drömmarna

Vill blunda 

Så många tittar bort 

Rädslan

Gör oss fega inför tårarna 

Kan sorg smitta i gemenskapen 

Frånvaron av kramar kyler hjärtan 

Blöder

Ärret i hjärtat för alltid kvar

Den ständiga frågan inom oss

Varför

Inget svar kommer

Tiden står stilla och snurrar

Allt har förlorat sitt perspektiv 

Alla står vi samlade ensamma

Saknaden och sorgen omger

Gråter




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-12 15:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra i närvaro och i beröring!
2019-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om längtan efter kärlek, värme och gemenskap!
2019-01-14

  ULJO
Frånvaro av omtanke, kramar skapar svårmod. Så enekelt är det.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP