Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elektronik.


DIGITALKNARK

Med ansiktet mot gångbanan,
näsan tätt intill Iphone, ivrigt
letandes efter meddelanden,
surf-knappa, prata med okänd,
sådan tillvaro man böjer sig för.
Mänsklig kontakt och samtalet
är nu ersatt av den elektroniska
fotbojan: gisslet...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-12 13:07



Bookmark and Share


  Stisse
Underbart. Du sätter ord på tillståndet i samhället.
2019-01-12

  Imzon
Sant och mycket bra!
2019-01-12

  Imzon
Sant och mycket bra!
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje