Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensmoral-Senskaka!

Sensmoral-
Är allt som du känner!

Moralkaka-Är alla kakor som du äter.

-Du, ditt lilla kakmonster!

Hon såg sig själv, inte med blida ögon,

(Hennes ögon var eyelinade som en katt)

Denna dikt skall spelas upp, i en youtube -video!




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-12 13:12



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Sårskorporna hade vi som tilltugg till tåbiran.


Vi var fattiga !
2019-01-12

    Roger Runkar Ragnar
Sårskorpor&Tåbira




( det fanns en öl 1977 som var så vidrigt äcklig.....ölen fick heta tåbira.


men den var billig !

2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim