Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltför många skatteslavar blir fattigare hemlös tandlös

Det verkar vara krångligt och svårt
och mycket kostsamt sägs det, om man
ska lägga pengar på ett extra val, men att lägga
ENORMA summor på en samhällsutveckling
vars spiral hela tiden går ner ner ner....
och som hela tiden kräver och förväntar sig massor
som totalt har spårat ur, det går jättebra
och kostnaderna kommer bara att öka!
det går alldelse utmärkt att slösa folkets
skattepengar på annat som inte tillför
på skador som kräver sina pengar, sina STORA
inte undra på att skatterna ständigt höjs
inte undra på att vi som arbetar sliter
under stora besparingar stress och press
känner av utmattningssymtom och upplever
hur vi behandlas av diktaturpiskans slag
vi är slavar helt klart och får det bara sämre
snart är väl flera av oss helt tandlösa
och så fattiga att vi knappt kan betala
våra ständigt höjda räkningar och blir hemlös
pensionen kommer inte att räcka
vi kommer bli avmagrade mer sjuk
utlämnade att ta hand om oss själva
sjukvården är inget att räkna med
hela samhället går emot en stor kollaps
styrande politiker vill detta onda
för det är det, ren och skär ondska!
de tillåter den luriga kameleonten sen länge
att slingra sig in i alla tänkbara vrån
resultaten börjar bli mycket märkbara
allt som står för kristendom attackeras
Sverige ska möbleras om helt och folket
ska bara hålla käft se på och betala!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-12 14:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ca 1/3 av sveriges befolkning är nettobetalare och håller de andra 2/3 av befolkningen politiker ,myndigheter
invandrare mm under sina armar.
Dom är den hårt arbetande , pliktrogna
skötsamma förhånade medelklassen som emellanåt blir utbrända.
När dom lägger av rasar hela korthuset

2019-01-13

  aol
Nej arbetarjätten måste resa sej som en man kvinna, men det lär nog inte bli så.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP