Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulation

 

 

när du människor vill kontrollera

när du vill dem stigmatisera

 

sök då deras svaga sidor

genom att ställa frågor

 

visa sympati om än falsk

du får tillbaka trefalt

 

le varmt och brett

ett genialt sätt

 

var positiv och tillmötesgående

visa dig snäll och förstående

 

snart du har dem där du vill

du lutar dig tillbaka still

 

makten över folket är stor

mer än vad människan tror

 

välvillighet inte alltid välvillig

passa dig och var försiktig

 

bakom leende lurar falskhet

som utnyttjar din utsatthet

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-12 13:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lyssnandets svåra konst,
om du låter dom prata tycker dom att du är jättetrevlig
suck
2019-01-13

  Fulbergarn
manipulera mera
konversera, vidimera
lova brett och hålla tunt
snygg kostym prata strunt
de blir bara flera
politiker
som sviker

2019-01-13

  Bodingen VIP
...och det är så man blir minister
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP