Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En okänd Youtubestjärna, eller alteregots youtubekanal, som endast ses av få!


Mamma Youtube!

Har ingen större önskan än att bli mamma en dag.
Som god tvåa, men nästan likvärdig, för en karriärkvinna som inte får betalt för vad hon gör,
är önskan att bli en youtube-stjärna, inte en känd sådan, men om det sker, låt Guds vilja ske,
Om jag inte blir känd, blir jag bara så glad,
att någon min youtubekanal ser,
och tittar på!

Min youtubekanal skall vara mitt alterego.
Som jag tror att alla har, i viss mån.
Sen kanske inte alla vill visa upp sig på Youtube?
Men det är en annan sak!




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 13:16



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Din tub !








( kaviartub )








( tandkrämstub )









.
2019-01-13

  Poeten Salvador VIP
Jag har en Youtubekanal, men så få tittar på den att det nästan är ingen. Får jag fresta med kanalen Poeten Salvador?
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim