Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innehåller en vulgär ord


För ensamhet, lämna inte ditt land.

https://www.facebook.com/watchparty/2229871633997044/?entry_source=FEED


Gråt inte för att ingen är skyldig om det är som det är!
Med ingen anledning och ensamhet är det svårt på natten, tunga dagar.
Gråt

inte, försök att vända sig till människor om det finns något sådant i världen eller bara terrorister förklädd som medicinska tecken.
Livet du bor i kräver ett land, men ingen kommer att vara lycklig om du ger upp ditt gott att bosätta dig i ditt land.
Försök inte använda andra eftersom det är detsamma som det subtilt uttryckta.
Avslag dödar i gruppen av glädje av de utlovade personliga staterna vid gränserna för andra grupper, där fostret av fitta inte ska sjunga där skrikande mänskliga kor i transporten säkert.
Älskade här, du kommer att hitta, lycka är en sinnesstämning och du kommer att älska en dag!
Ensamhet att glömma och livet kommer att se ut så här!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-12 13:48



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
tack så mycket för den förklarande anmärkningen, att det är en hård svår valuta att förstå sig på.
2019-01-12

  alicja lappalainen VIP
Tycker inte att ordet fitta är vulgärt.

Fitta = Etymologi: Av omdiskuterat ursprung. Eventuellt av fornsvenska fitja (jämför Fittja), "våt ängsmark", "strandäng", "sumpmark", eller fita (jämför fet, fett), ungefär "fett" eller "fet vätska", som fått betydelsen "något svällande" i svenskan innan det började användas i nuvarande betydelse. En annan härledning är ur det fornskandinaviska ordet fuð i betydelsen "spricka". Ett skymfande tillmäle av gammalt datum är härvidlag fuðhundr eller "hundsfott" i betydelsen könsorganet på en tik. Man kan också jämföra med högtyskans Fotze, plattyskans Votze eller danskans fitte/fisse, det vill säga ord som alla har samma innebörd som svenskans "fitta".
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP