Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAXIMERA

en man står och röker

som om ingenting hänt

han tror han lever livet

till hundra procent

en annan borde vila

och få koppla av

han sade till sin hustru:

"man är ingen slav"

 

 

och alla lever sina liv

och alla går i sina spår

en del tar frimodiga kliv

men andra ser hur tiden går

 

jag sitter på bussen

till willys igen

och plusgrader kommer 

och snön smälter sen

jo, visst har jag ont

och blir snart arbetslös

men jag blir rätt trött på

att vara nervös

 

 

ett liv som ska levas

till uppryckandet

det är inte alltid

så lekande lätt

men jag tackar Gud för

den plan som Han har

jag närmar mig målet

det bästa är kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2019-01-12 14:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Dödslängtan?
2019-01-13

  Ezmeralda VIP
En stark text som berörde mig.
Tron på gud är stark, den bär oss.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP