Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varje gång Haiku


Som om regnbågen
landade bland dina ord
Underverket sker




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-01-12 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP