Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unreal eyes

 

To "realize" what's 

Unrealizable I

Surrealize it

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP