Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari

Snart viker mörkret -
något ljust i rabatten?
Se snödropparna!




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-12 17:22



Bookmark and Share


  M.Eta
Underbart, fin haiku!
2019-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är sinnessjukt att tycka om vintern.

2019-01-12

    ej medlem längre
Fin haiku. Ja, de dyker upp allt tidigare.
2019-01-12

  stormengudrun VIP
Först lite vinter...men sen får de gärna komma :-)
2019-01-12

  Öknens Ros VIP
Härligt när vårblommorna kommer upp!
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP