Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERJORDISK SALIGHET

DET FINNS ÖVERJORDISK SALIGHET
OCH DEN FINNS HOS JESUS ALLENA
MAN KAN STANNA DÄR OCH TA EMOT
OCH DÅ SLIPPER MAN ATT SKENA
BORT TILL KYRKOR OCH RELIGION
DÄR MAN PUTSAR PÅ FASADEN
MEN DIT KRAFTEN ALDRIG NÅNSIN NÅR
FRÅN DEN SKÖNA HIMLASTADEN
FRÅN DET HIMMELSKA JERUSALEM
DÄR FÖRLOSSAD PILGRIMSSKARA
SJUNGER LOVSÅNG TILL VÅR FRÄLSARE
FRIA FRÅN ALL STRID OCH FARA

 

DET FINNS OBESKRIVLIG SALIGHET
I FÖRUNDERLIG FÖRSONING
JAG ÄR EN AV DEM SOM TROR, SOM VET
ATT FRÅN FADERNS LJUVA BONING
STRÖMMAR GLÄDJE TILL DEN MODFÄLLDE
FRID SOM GENAST VEDERKVICKER
DÄR FINNS SANNING OCH OÄNDLIG TRÖST
SOM ÄR HÄRLIGT FRI FRÅN SMICKER
PÅ FÖRSONINGSBLODETS FASTA GRUND
KAN DU FRID OCH NÅD FÖRNIMMA
DÄR FINNS FRISKHET, KLARHET REN OCH SUND
NU, I JORDENS MIDNATTSTIMMA

LARZ GUSTAFSSON 12/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2019-01-12 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stark, personlig text som andas äkta tro. Bra beskrivning av det himmelska.
2019-01-14

    ej medlem längre
Underbart framtidshopp för alla som tror på korsets budskap, Jesu försoning!
2019-01-12

  Lottie Ålhed VIP
Intressant om tron som inte behöver smi ker
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP