Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ser vi vad som är på gång, en mörkare dystrare framtidssång... men vi som älskar står upp för vårt land, fortsätter rädda det hand i hand!


Ni följer ondskans uppmaningar istället för godhetens

Nu ser man vad som planerades
bakom kulissen, och nu förstår man
varför det dröjt så länge med uppgörelsen
nu måste du äta upp din högersko Annie
du ljög för folket och det har du gjort tillräckligt
precis som många andra i inbördesbeundran
klappa medhårs tycka lika klubben..
nu ser vi resultatet av planeringen och nu
kommer portarna till mörkrets salar
öppnas upp på vid gavel och det ger kalla
kårar utefter ryggraden och försämringar
som redan ockuperat landet, kommer att öka på!
ni har spottat på massor av röster och gjort allt
för att stoppa dem i en mörk säck och försökt slängt
dem i glömskans djupa hav för att gömmas..
men se det går inte och den säcken
kommer åter att knytas upp och många fler röster
kommer att läggas i och det kan ni aldrig stoppa
människor är rasande i uppror, precis som gula västarna
ni har mobbat förtalat hatat hotat och varit
rent ut sagt elaka mot era medmänniskor!
ni följer ondskans uppmaningar istället
för godhetens och det bevisar att ni leds
av en mörk kraft och den kraften kommer
öka på med att ni har bejakat den in i er själ
ni verkar vilja att det ska totalt utför för Sverige
men vi som kämpar för att rädda det lägger nu i mycket
högre växel som bara finns i den inre styrkan
vi kommer aldrig att acceptera det ni gjort
vi fortsätter framåt utan att förtröttas
motstånd hör till då man står upp för
sanningen yttrandefriheten och demokratin
bara så ni vet, vi kavlar upp ärmarna!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-12 18:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härtill är jag nödd och tvungen för att få behålla makten
2019-01-13

  aol
Konstigt att Löven går med påfri hyressättning även fast det är nybyggen, bra skrivet,
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP