Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÖRGÅSBORD

Det är svårt att välja rätt
vid ett smörgåsbord.
Det finns inget säkert sätt
att få saken gjord.

När man något måste välja
fast man inte vet,
bör man inte allting svälja
av tvehågsenhet.

Man kan välja det som känns
bäst av bröd och blod,
om man i ambivalens
står med vankelmod.

Man bör tänka före valet,
så när man har valt,
slipper inse det blev galet,
det man redan svalt!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-12 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP