Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FörMigÄrIngetDetsamma

Snälla, kan du hålla i min hand,
kan du kyssa mina läppar.
(Som du gjorde förr)
Av något slags hopp,
står jag me öppna armar
utanför din dörr.
(För jag saknar det där
röda som förut bankade
inuti mitt bröst)

Röda hjärtan.
Djupa sår.
(Jag hör inte längre din röst)

Allt är väl likadant för dig.
(Men
för
mig
är
inget
detsamma)

Jag saknar dig
Jag saknar dig
Kan du inte sakna
mig litegrann.
För någon sekund
sen lovar jag
att lämna dig.
(Du kan glömma mig sen,
men inte nu eller förr)

Men jag kan inte
glömma personen ,
som tog mitt hjärta
och sedan lämnade
det utanför sin dörr.

Ps. ~~~~-----




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-12 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi