Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck

sakta dröjde sig ett blygsamt  leende kvar

 

känslorna lämnade ett  avtryck i min själ

 

 

runtomkring oss föll tiden i hop

 

förvandlades till ett evighetsögonblick




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 18:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Starkt minne med intryck av avtryck, spara.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP