Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är jag på väg.

Utan någonstans att hålla trevar jag mig fram i livet. Genom mörkret. Mot ljuset, hoppas jag. För någonstans, där framme ska det ljusa finnas. Jag ser det inte men alla säger att det är där framme det finns, ljuset alltså. Men tänk om det blir mörkare. Värre än nu. Mörkret kan bli mörkare och dit vill jag inte. Det kanske kan vara ide’ att stå still. Varken röra sig framåt eller bakåt. Acceptera mörkret. Omfamna mörkret. 




Fri vers av ingenmening
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-12 20:08



Bookmark and Share


  HelenaW
Fortsätt gå, nånstans lär du ju komma fram.. Stå still är att stagnera, hoppas att att du hittar ut, tillslut!
2019-02-14

  juliaparkas17
Nej, omfamna inte mörkret.....
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening