Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att söka efter kärleken tills inget återstår


Längs stjärnorna

Han vandrade sakta på stjärnorna hem 

Han sökte desperat efter din själ

 

Han brann längs sjärnorna hem

Stigen var som av flytande eld

 

Han grät längs stjärnorna hem

För alltid ensam, för alltid själv

 

Han dog längs stjärnorna inatt

Han sökte och brann precis som han levde

Det röda trollet brann igen




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-12 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll