Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen


Älskade

Älskade,

det finns ingen väg

till mitt hjärta 

 

 

 

- Du är redan där.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-12 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP