Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att veta att ens kärlek är besvarad


Kärleken så stor

Jag dansade gatan fram 

den enda som skrattade var jag

 

Jag sjöng mina hjärtans fröjd

den enda som inte var jag

 

Jag klappade snabbt mina händer

den enda som inte bad var jag

 

Mina ögon brann

för ditt hjärta jag fann

så vackert så ren

trots att timman var sen

 

Jag levde och lärde mig

att du var min tjej

och att kärlek till slut var min grej.




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll