Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill drömma mig bort till annan plats

Lämnar världens obehag för en stund
orkar inte läsa mer i kväll om alla problem
det har blivit för mycket och det bara tynger
nu ska jag brygga kaffe och se en film
gärna en romantisk med mycket kärlek
låta mig hänföras och svepas med av
dess vackra oemoståndliga varma våg
jag vill drömma mig bort till annan plats
inspireras fröjdas utav positiva ljusa
vackra ljuvlig härliga intryck
jag längtar efter det






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP