Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT MARATHON

Jag blir nog aldrig fullt och färdigt tränad
och tar nog aldrig någon guldmedalj
på kärlekens olympiska distans,
men ändå springer jag mitt marathon
i långsamt tempo, i slowmotion speed
med all mina galna vinthundskänslor
hårt kopplade till min moral och status,
så att de inte rusar mig för trött
för fort i fartlek och passionsspel.
Passerad blir jag ju ändå till slut
av dödens blå antika arbetshästar.




Bunden vers (Blankvers) av Ulf Carlsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-12 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP